Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Партньори

В нашата мисия да обновим домовете и офисите на КЛИЕНТИТЕ ни разчитаме и на дългогодишният ни партньор КОВЕЛИТ ООД

Ковелит“ притeжаваме необходимия опит и техника, за да можем да изпълним бързо и качествено всеки заявен ремонт.

За нас най-важното е нашите клиенти да са доволни от извършената работа, да имат желание да ни потърсят отново, както и без никакви угризения да ни препоръчат на други клиенти, които се нуждаят от нашите услуги.

Грижата за  снабдяване, надзор и спазване на срокове е изцяло  наша. Нашите  дизайнери  могат да ви консултират за изграждане на  интериора и за цялостния облик на вашето жилище. Специалистите ни са доказали своите качества и няма идея, която не биха могли да  осъществят.

Спирайки  се на нас вие  получавате договор за изпълнение, като в него  подробно са описани всички  операции, уточнени са цените и е фиксиран крайния срок за предаване на обекта. Ако  изберете нас, спестявате нерви и време, а получавате качество и компетентни решения.

За всеки извършен ремонт „Ковелит“ ООД  дава минимум 2 години  гаранция. Поради тази причина работим със собствени материали, които са с доказано качество. По желание от страна на клиента  работим и с  негови материали, като от посочените цени се изважда стойността на вложените  в ремонта материали.

В случай, че не откривате цена  за някоя услуга не се колебайте да се свържете с нас, за да ви изпратим допълнителна информация.

Предлагаме договор и двугодишна гаранция за надежността на всички извършени от нас строително-ремонтни дейности.

Разполагаме със специалисти за всички необходими операции:

фаянсаджии

ВиК специалисти

електро спец.

монтажна група

гипсаджии

бояджии

строителна бригада (за грубо строителство)