Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

GEALAN

6-камерен профил GEALAN S 8000 
Системата S 8000 IQ се характеризира със 6 камери и по-ниски разходи за отопление чрез модерната технология за производство на прозорци. Прозорците EuroStil притежават  изключителни топлоизолационни качества и спомагат за икономия на енергията. С прозорците EuroStil може да спестите пари от сметките за отопление , да увеличите комфорта си на живот и да направите значителен принос към опазването на околната среда.

Системата S 8000 IQ притежава изключителни топлоизолационни качества и спомага за икономия на енергията, което пък води до по-ниски разходи за отопление. Постигнатият коефициент на топлопреминаване Uf=1,2W/m2K.

Монтажна ширина на профила 74 мм

Модерна цветова гама – 10 acrycolor цвята и 5 дървесен ефект

От близо 40 години, компанията GEALAN подобрява отличителната характеристика на технологията „arylcolor“ – акрилна повърхност, която е неразделна част от основата и предпазва и подобрява качеството на PVC прозорците. И това е повече от прекрасно! Приятната на допир повърхност прави прозореца лъскав и модерен. Освен това, издръжливостта и дълготрайността правят акрилната повърхност „acrylcolor“ наистина уникална. Тя е устойчива на атмосферни влияния и драскотини, не изисква пребоядисване и няма опасност от напукване. GEALAN е единствената компания за PVC профили за дограма в Европа, която предлага акрилни повърхностни технологии.

Техниката за увеличаване на топлоизолацията, чрез профилни конструкции с повече камери се доказва превъзхождаща, тъй като всяка от шестте камери участва в намаляване нежеланите загуби на топлина.

Освен това увеличената до 74 мм монтажна ширина на профила, позволява употребата на арматура с големи размери, като по този начин се осигурява безупречното ползване на прозореца за много дълго време.

Използва се 24мм или 32 мм стъклопакет съответстващ на световните стандарти за висококачествена звуко- и топло- изолация.

Модерния дизайн на S 8000 IQ се отличава с елегантна външност и идеално съчетава естетиката и функционалността.

GEALAN е традиционна немска компания, чиято история започва през 1921 г., когато се създава Schlegelbei Hof.

През 1956 г. опитът на компанията в новите технологии и суровини прави възможно създаването на ново производство-екструдиране на PVC профили за врати и прозорци. От този момент до днешни дни това е крайъгълния камък в развитието на GEALAN Fenster-Systeme. Като резултат от непрекъснатите усилия за усъвършенстване, GEALAN притежава необходимия опит и know-how в екструдирането на PVC профили за врати и прозорци. За да разшири услугите, които предлага на своите клиенти през 1999 г. към групата GEALAN бе прибавена и компания за реклама и маркетинг.

Успешните промени показват силата на GEALAN в иновационните технологии и производство. Като резултат GEALAN е сред най-добрите производители на PVC профили в Европа.

В днешно време Групата GEALAN е силен партньор на пазара на PVC прозорци и врати. Фабриките на GEALAN развиват производствения процес в зависимост от изискванията на Европейските норми: DIN EN ISO 9001, според които качественият контрол започва от проверка на суровините и завършва с окачествяване на крайният продукт.

През 1980 г. GEALAN стартира производство на цветни PVC профили по метода на ко-екструзията. Същността на този метод се състои в прибавянето на слой Плексиглас с дебелина 0.3-0.7 мм към профилната повърхност едновременно с екструзията. Процесът на ко-екструзия протича при много висока температура, в следствие на което двата материала, които имат сходни характеристики се свързват неразделно помежду си. Получената профилна повърхност е копринено гладка, устойчива на UV лъчи и атмосферни влияния, антистатична и устоичива на механични въздействия.

През Май 1997 г. фирма GEALAN беше успешно сертифицирана в зависимост от нормите на ISO 14001. Тези стандарти за опазване на околната среда бяха интегрирани в QSU система за управление и допълнително сертифицирани съгласно ISO 9001:2000.