Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

За Нас

ТЕКА ПЛАСТ ЕООД е специализирана фирма за проекиране, производство и монтаж на конструкции от PVC и Алуминиева дограма като прозорци, врати, плъзгащи ситеми, окачени фасади, зимни градини и алуминиеви парапети. Предлагаме също всякакви аксесоари, които придават завършен вид на тези конструкции- щори, комарници, первази и други.

Основната дейност на ТЕКА ПЛАСТ ЕООД е изработка, доставка и монтаж на PVC и алуминиева дограма, парапети, комарни мрежи, вътрешни и външни щори. Като допълнение към основните ни продукти предлагаме на своите клиенти стъклопакети, вътрешни подпрозоречни дъски, водоотливни дъски и различни допълнителни аксесоари.

ТЕКА ПЛАСТ ЕООД изцяло работи по стратегия, ориентирана към задоволяване на индивидуалните нужди и предпочитания на нашите Клиенти. Всички материали и елементи, които ние влагаме в производството на своите изделия, са на известни и доказали се на световните пазари производители като VIVA PLAST, REHAU, SALAMANDER, ALTEST, със съответните сертификати за качество (DIN и TUV, ISO и БДС) и гаранция на техните продукти.
Във прозоречните решения, които фирма ТЕКА ПЛАСТ ЕООД разработва за всеки един от Вас, са включени най-подходящите профилни системи, обков, стъклопакети и аксесоари към дограмата, съобразно Вашите желания. За да може да постигнем нашата основна цел, а именно високо качество на крайния продукт, ние стриктно спазваме технологията на изработване и монтаж на PVC и алуминиевата дограма.